Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Травень » 29 » Вітання директора школи
12:52
Вітання директора школи

Шановні вчителі та батьки!

Дорогі учні!

Сердечно вітаю Вас із закінченням навчального року!

Нехай сьогодні «останній дзвоник» пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою у завтрашній день! 

В цей незвичний для нас час, глибоко вдячний педагогам за  самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, тепло своїх сердець, які Ви віддали своїм вихованцям,  навчили їх любити свій рідний край, цінувати батьків. Бажаю Вам миру, процвітання, віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у Ваших оселях і родинах!

Дякую Вам, батьки, за турботу, щиру підтримку, допомогу, терпіння, мудрість, любов, яку віддаєте своїм дітям. Бажаю затишку, тепла у Ваших домівках, успіхів, здоров’я.

З побажаннями добра , щастя і здоров’я звертаюся до всіх школярів. Останній шкільний дзвоник сповіщає Вам про омріяний прихід літніх канікул. Я вірю в те, що ви проведете їх весело і цікаво, загартуєтеся, наберетеся нових сил.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і незвичайним. Школа вас зростила і проводжає у великий світ. Ще вчора вас називали «діти  - наше майбутнє», а від сьогодні вам, молодим і талановитим , самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне – будьте чесними і добрими людьми .

Щиро бажаю вам міцного здоров’я,  успіхів,

З повагою, директор школи 

Назарчук С.Л.

Переглядів: 589 | Додав: Kostuchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: