Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 22 » Турнір з волейболу
20:02
Турнір з волейболу

Турнір з волейболу на кубок пам’яті  

 Герасимика Дмитра Миколайовича.

     

Герої не вмирають. Вони згасли як зорі.

Ми закликаємо всіх згадати в молитвах Героїв, які загинули за наше майбутнє.

Хай пам'ять невинно убитих згуртує нас живих, дасть нам силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

 

13 грудня в нашій школі відбувся турнір з волейболу (юнаки і дівчата) між командами с. Ворокомле, Грудки, Видерта на кубок пам’яті Герасимика Дмитра. Степанюк Валентина Семенівна, заступник директора з виховної роботи, оголосила відкриття турніру. Прозвучав Гімн України, присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав життя за незалежність нашої держави.

Валентина Семенівна сказала, що Дмитро загинув, виконуючи  громадянський обов’язок, і назавжди залишиться в нашій пам’яті. Побажала здоров’я, мирного неба і перемоги учасникам.

З вітальним словом звернувся вчитель фізкультури ЗОШ с. Грудки Микола Петрович  Сацик, який разом з Дмитром мобілізувався на схід України.

Василь Йосипович Камельчук провів жеребкування і оголосив порядок проведення турніру.

Змагання проходили в дружній обстановці.

І дівчата (керівник Тарасюк А.В.), і юнаки (керівник Камельчук В.Й.) ЗОШ  І-ІІІ ст. с. Видерта вибороли кубки і дипломи І ступеня. Дипломами ІІ ступеня нагороджені юнаки і дівчата  ЗОШ І-ІІІ ст. с.Ворокомле, а дипломами ІІІ ступеня – юнаки і дівчата ЗОШ І-ІІІ ст. с. Грудки.

Нагороди вручив директор школи Назарчук Станіслав Лукашович.

Переглядів: 577 | Додав: Kostuchyk | Теги: турнір з волейболу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: