Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 11 » Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього
08:30
Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього

«Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього»,– говорить народна мудрість. І це дійсно так, бо як дерево тримається на землі своїм корінням, так людина тримається на землі своїм минулим. Людина, яка не знає минулого – як перекотиполе, куди вітер подме, туди воно й котиться.

З метою розвитку пізнавальних інтересів в галузі історичної науки, формування в учнів позитивного ставлення до вивчення суспільних предметів, у період з 21.01.по 25.01.2019 року у школі  був проведений тиждень історії .

       Впродовж тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів. Серед них захід -  «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг». Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

До річниці бою під Крутами в школі пройшов історичний урок «Пам’ятаємо Крути. Крути - як відродження українства». Подія, яка набула для українського народу символічного значення, стала  легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

 

Переглядів: 266 | Додав: Kostuchyk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: